T10 led mini series 2db (3207)

1 490 Ft Raktáron
Vásárlás az Árukeresőn?
Házhozszállítás: 1 590 Ft-tól
Átvevőpont: 1 490 Ft
A termék eladója:
1 490 Ft

Ajánlataink a termékre

Mi ez?
1 490 Ft
+ 1 490 Ft szállítási díj
Raktáron
Termékleírás
T10 LED izzó – 12V, 5W, 9 SMD2016 chip, 360° fényeloszlásFrissítsd autód világítását ezzel a nagy fényerejű T10 LED izzóval, amely tökéletes választás belső világításhoz, helyzetjelzőhöz vagy rendszámtábla-megvilágításhoz. A 9 darab SMD2016 chipnek köszönhetően kiváló fényerőt és 360°-os megvilágítást biztosít. Főbb jellemzők? Erős fényerő, modern technológia:9 db SMD2016 LED chip gondoskodik a kiemelkedően fényes és egyenletes megvilágításról. ⚙️ 360°-os sugárzási szög:Minden irányba világít, így tökéletesen helyettesíti a gyári izzót. ⚡ Energiatakarékos és hosszú élettartam:Csökkentett fogyasztás mellett többszörösen hosszabb élettartam, mint a hagyományos halogén izzóknál. ? Univerzális felhasználás:Ideális belső világításhoz, ajtófényhez, kesztyűtartóhoz, csomagtérbe, rendszámtáblához vagy tükörvilágításhoz. Műszaki adatokFoglalat: T10Tápfeszültség: 12VTeljesítmény: 5WLED típusa: 9 × SMD2016Fény színe: FehérSzórásszög: 360°Csomagolás: 1 pár / tasakMiért érdemes választani?A T10 LED izzó az egyik legjobb ár-érték arányú megoldás, ha modern, energiatakarékos és hibamentes világítást szeretnél autódba. Kompakt méret, nagy fényerő és egyszerű beszerelés — minden, amit egy minőségi LED-től elvársz.
T10 W5W led adatai:

Fényerő
850 Lumen
Fogyasztás
3 Watt
Színhőmérséklet
6000K hideg fehér
Várható élettartam
10000 Óra
Hagyományos W5W izzó adatai:

Fényerő
50 Lumen
Fogyasztás
5 Watt
Színhőmérséklet
4000K meleg fehér
Várható élettartam
500 Óra

Hideg fehér fényű

Könnyen beszerelhető

Emelt fényerejű

Canbus rendszerhez kiegészítő ellenállás szükséges!

T10 W5W led szett adatai
Fényerő
850 Lumen
Fogyasztás
3 Watt
Rendszer
12 Volt
Színhőmérséklet
6000K hideg fehér

Hideg fehér fényű

Könnyen beszerelhető

Emelt fényerejű

Canbus rendszerhez kiegészítő ellenállás szükséges!
Vélemények
Kérdezz-felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.